Anmälan till Team Aron CKs Ride of Hope 2022

Ride of Hope återuppstår!

Vecka 31, som vanligt, med start i Lund och målgång i Hagaparken i Stockholm kommer Ride of Hope arrangeras av Team Aron CK. Totalt 7 etapper härlig cykling i grupper för underbar gemenskap ledda av erfarna ledare med högsta möjliga säkerhet.

Ride_of_Hope_TeamAron_sRGB

Vi har valt hotell med omsorg så att det ska finnas ett bra utbud med restauranger för kvällens måltid och sköna sängar att vila i mellan etapperna. Det kommer även ingå en specialkväll på torsdagen med middag och inspirationsföreläsning med Aron Anderson för alla deltagare.

Rutten 2022 kommer vara Lund-Halmstad-Göteborg-Jönköping-Linköping-Eskilstuna-Uppsala-Stockholm

Vi kommer passera 5 av de 6 sjukhusen i Sverige som har specialavdelningar för barnonkologi. Vi gör detta för barnen och alla som är med kommer bidra med ett stort tillskott till Barncancerfonden och deras viktiga arbete. 

Anmälan

Anmälan gör du i formuläret nedan, det som ingår i startavgiften på 7 990:- är: ledarledd cykling från Lund till Stockholm med dagliga depåer samt något att äta vid målgång. Hotellboende i dubbelrum med stor frukost (möjlighet till enkelrum mot tillägg). Funktionärsteam med erfarna Ride of Hope-funkisar. Specialkväll med middag och föreläsning samt mycket mer som hör Ride of Hope till som t ex ett generöst bidrag till Barncancerfonden (c:a halva startavgiften kommer gå till Barncancerfonden)

Det som inte kommer ingå är middagar under veckan (utom en kväll) samt transport till Lund och från Stockholm för dig och din cykel.

Ride of Hope 2022 kommer pågå mellan den 30/7 – 6/8, samling i Lund seneftermiddagen den 30/7 och målgång på eftermiddagen i Stockholm den 6/8.

Vi är rädda om varandra så vi förutsätter att du har följt den vaccinationsplan som myndigheterna rekommenderat gällande covid för att du ska få delta. Vi kommer naturligtvis följa alla gällande rekommendationer som arrangör.

Vi har begränsat med platser, inom en vecka efter du anmält dig kommer du få meddelande om du fått en plats eller om vi har placerat dig på väntelista. Vi kommer fördela platserna i turordning. Har du några frågor så skicka oss ett mail till event@teamaronck.se.

Välkommen med din anmälan!

Anmälningsformulär