Ride for a Reason - vi ser fram emot 2022

Välkommen till Gotland360 med Team Aron CK i september 2021!

Information gällande Ride for a Reason och Gotland360
Vintern och våren 2021 blev tyvärr en fortsättning på pandemin som startade våren 2020.
Det har för oss alla inneburit en period av stor osäkerhet och ovisshet. De flesta av oss har tvekat att boka upp kommande event eller resor även om vi känner att vi så gärna vill. Nu ser det äntligen ljusare ut men vi ser fortsatt tydliga tecken av osäkerhet för den närmaste framtiden.
Med det så har vi tyvärr tvingats ta beslutet att ställa in Ride for a Reason sommaren 2021.
Vi ser fram emot att kraftsamla till 100% för att kunna genomföra eventet 2022 för vi vill så gärna skapa en trygg och härlig cykelbubbla där vi ska kunna cykla, umgås och leva nära inpå varandra när vi känner oss bekväma att göra det igen! Som vi längtar.

Vi vill även ge er den positiva nyheten att Gotland360 den 3-5:e september kommer bli av!

Gotland360 Bike event AB som är arrangör känner sig trygga med att kunna skapa en fantastiskt upplevelse med full trygghet i trevlig gemenskap. Välkommen!
Ditt deltagande i Gotland360 ger ett välbehövligt bidrag till Barncancerfonden om du anmäler dig via Team Aron CK.

"Helgen den 4-5 september 2021 så kommer ett unikt samarrangemang mellan Team Aron CK och Gotland360 Bike Event AB att genomföras. 150 cyklister får då möjlighet att träffas och cykla tillsammans och på samma sträcka som Gotland360 gör helgen efter. Hela 360 km på två dagar, med festkväll och övernattning på Ljugarn. Och som om inte detta var nog, en alldeles egen Fårörunda erbjuds också, på fredag den 3 september. Den är bara 75 km, men en fantastisk start och prolog på Gotlandsäventyret.

Startavgiften är på 2000:- (mot normalt 2300:-). Arrangemanget är sanktionerat av Barncancerfonden och en del av startavgiften (360:-) går till just Barncancerfonden.
Och vill du vara med på Fårörundan så kostar den 500:- extra. Väl värda pengar för en fantastisk upplevelse!.

Detta ingår i priset för loppet: Gotländska delikatesser i depåerna, luncher, festkväll och frukost på Ljugarn, t-shirt, försäkring och bagagetransport Visby- Ljugarn -Visby. Och inklusive de viktiga 360:- till Barncancerfonden!
Och på Fårörundan ingår fika vid 3 tillfällen och lunch.

Skicka ett email till info@teamaronck.se och anmäl ditt intresse för Gotland360 så skickar vi ut ett komplett PM med mer information samt hur du anmäler dig."

 

Ride-for-a-reason
gotland360_orange svart150