Inbjudan Ride for a Reason

Varmt välkommen till Team Aron CK´s livsviktiga sommarevent, Ride for a Reason!

28 juli till 1 augusti 2021 bjuder Team Aron CK in till ett fantastiskt cykelevent öppet för alla cyklister som vill bidra till insamlingen till Barncancerfonden. Vi utgår från Ädelfors Folkhögsskola i närheten av Vetlanda, där vi har vårt camp, och erbjuder 4 dagars ledarledd cykling med flera olika alternativ varje dag. På dagarna cyklar vi på fantastiska vägar i vackra Småland, på kvällarna bjuder vi på berikande aktiviteter och härligt häng med likasinnade. Team Aron CK vill helt enkelt skapa en härlig "cykelbubbla" i 4 dagar! 

Vårt sommarevent heter Ride for a Reason då vi kombinerar rolig och inkluderande cykling med insamling till kampen mot barncancer, i samarbete med och samma anda som Barncancerfondens tidigare event Ride of Hope. 

Medlemskap i Team Aron CK (2021 års medlemskap) krävs för att kunna anmäla sig.

Ride-for-a-reason

Det här ingår:

  • Fyra nätter i del i dubbelrum eller enkelrum mot tillägg på Ädelfors Folkhögskola https://adelforskonferens.nu Alla rum har egen dusch och toalett. Ankomst em/kväll onsdag 28/7, avfärd em 1/8.
  • Fyra dagars ledarledd cykling på vidunderligt vackra vägar i Astrid Lindgrens fotspår.
  • Fartgrupper anpassade efter dig som cyklist.
  • Kvällsaktiviteter, t ex föreläsning med Aron Anderson https://aronanderson.se , matnyttigt för cyklister, och trevligt häng med likasinnade förstås.
  • Stor frukost och middag alla dagar på Ädelfors egen restaurang med fullständiga rättigheter och bar.
  • Depåer med smarrig energipåfyllning.
  • Målgång med varm mat varje dag.
  • Stor avslutningsmiddag på lördagen.
  • Tillgång till Ädelfors stora utbud av aktiviteter och vackra omgivningar. På området finns t ex tillgång till gym/bastu, minigolf, motionsspår, biljard, pingis, padelbana, shuffleboard, dart, 2 grillplatser och mycket mer.
  • Och så klart nödvändigheter som cykelförvaring inomhus, tvättstationer för cykeln och tvättstuga för cykelkläder och annat. 

Program i grova drag

- Vi startar kl. 19 onsdag 28:e juli med samling och genomgång av härliga cykeldagar framför oss.

- Stor frukost varje dag (tors-söndag) som ingår

- Cyklingen startar kl. 9 varje dag och vi går i mål mellan kl. 15 och 16, förutom på söndag 1 augusti då målgång blir senast kl. 14.

- After bike i Ädelfors restaurang och bar, givetvis även med alkoholfria alternativ. 

- Middag ingår varje dag (tors-lördag). 

- Varje kväll väljer du morgondagens runda med olika distans och fartgrupps -alternativ.

Anmäl dig redan idag!

Antalet platser är begränsade, anmäl dig redan idag men sensast den 15/5 2021. På grund av pågående pandemi och tillhörande restriktioner kan förändringar i utförande och program ske. Av denna anledning är sista betalningsdag så sent som 15/6 2021.

Team Aron CK är cykelklubben för alla. Vår träning präglas av lust och glädje med respekt för allas olika bakgrund och förutsättningar. Genom att cykla med Team Aron CK bidrar du alltid till Barncancerfondens livsviktiga arbete. 

Vi hoppas att du precis som vi vill bidra och uppleva en härlig cykelbubbla i slutet av juli 2021 - varmt välkommen att vara med på Ride for a Reason, den första av många!

Fyll i anmälningsformuläret nedan redan idag, glöm inte att teckna/förnya ditt medlemskap om du inte redan gjort det. Vi kommer bekräfta din anmälan med ett email inom 7 dagar.

Anmäl dig nedan

Om du inte ännu är medlem så måste du teckna medlemskap här Bli medlem för att din anmälan till Ride for a Reason ska bli giltig.