T.A.C.K event 2024

 

 

Ride of Hope - Ljusterö 21:a juli

Den 21:a juli samlas vi igen för ett Ride of Hope på natursköna Ljusterö i Stockholms skärgård. På Ljusterö cyklar vi i princip all asfalt som finns på ön vilket ger en runda på 8-9 mil. Vi cyklar i olika grupper med lite olika farter.

All information och anmälan hittar du här:

https://teamaronck.se/produkt/ride-of-hope-ljustero-runt-2024/

Välkommen!

 

Gotland360, 6-8:e september

2023-års succé återkommer även 2024.  För 4:e året så återser vi Gotland och bidrar genom vår cykling. Vi kommer att cykla på Fårö på fredagen för de som önskar. Lördag-söndag cyklar vi söderut från Visby, bor över på härliga Holmhällar och cyklar sedan tillbaka mot Visby på söndagen. Oslagbar gemenskap och massor av goda depåer väntar oss under helgen.
Du anmäler dig direkt på följande länk http://www.gotland360.se/G360/Anmalan OBS. Vill du cykla med T.A.C.K så anmäler du dig till Holmhällar250.
Vi kommer erbjuda gruppcykling för de som önskar och är medlemmar (T.A.C.K cykeltröja kommer att krävas) - mer information om hur du anmäler dig kommer närmare loppet.

 

 

Ride for a Reason - lokala event

Vi hoppas kunna erbjuda flera lokala Ride for a Reason under 2024. Eventen kännetecknas av samarbete med lokala företag där syftet är att via samarbete i cyklingens tecken med glädje och gemenskap samla in medel till Barncancerfonden.

Vill du arrangera ett Ride for a Reason eller veta mer? Skicka ett email till info@teamaronck.se

RideOfHope-logo_RGB
gotland360_orange svart150
Ride-for-a-reason